DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

DOCS EN 3D: FICCIÓ O REALITAT? (MASTER CLASS)

Josep Maria Aragonés
0

Josep Maria Aragonés. Postproductor i Director Artístic Tècnic és, des de 2004, Soci Fundador i Director d’Apuntolapospo s.l.u., companyia dedicada a la postproducció per a publicitat, cinema, televisió i 3D estèreo i especialitzada en el tractament digital de la imatge i el so. És també fundador de l’empresa Digital Innovations Systems, dedicada al desenvolupament de sistemes de tractament digital de la imatge.

Aragonés és membre de diferents institucions relacionades amb el món del cinema, com el projecte europeu “iMP” (investigació de Metadades per a la Postproducció), la European Film Academy, la Comisión de expertos de INCOLA, entre d’altres. També és professor a la Universitat Pompeu Fabra i a l’ESCAC.

La seva professionalitat ha estat sovint reconeguda amb nominacions i premis, com el Premi Gaudí pels Millors Efectes Especials per Eskalofrío (2009), el Premi Sant Jordi a l’Empresa Innovadora (2008) o el Premi Goya pels Millors Efectes Especials per Buñuel y la mesa del Rey Salomón (2002). Enguany està nominat als Premis Gaudí per Viatge Màgic a Àfrica i El Gran Vázquez.

MASTER CLASS - Ponència en català

Sessions

Data Hora Espai Idioma entrades
03-02-2011 17:00 Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa
Catalá **

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]