DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

CINEMA & NOVES POSSIBILITATS (MASTER CLASS)

Peter Greenaway
0

“Tots som coneixedors dels grans canvis que estan succeint en el món del cinema: les antigues veritats ja no són vàlides. Les superestructures, infraestructures, la participació i característiques de l’audiència,  els models de distribució i també la tecnologia canvien molt ràpidament. Cada nou aparell, artefacte, joguina o màquina
tecnològica erosionen la vella estructura. L’antic cinema ha mort.

Aquesta conferència sobre NOVES POSSIBILITATS és plena d’exemples: multipantalles, pantalles d’entorn, pantalles d’immersió, combinacions de manipulació de gèneres, VJ-ing, incursions al cinema  en temps present no narratiu i usant multi imatges, deconstruccions del cinema, deconstruccions reconstruïdes del cinema. Només una petita part de l’oceà de noves possibilitats que s’alcen més enllà de tots els horitzons.”
Peter Greenaway

PETER GREENAWAY Nascut a Gales el 1942, Peter Greenaway s’ha dedicat al cinema explorant una gran varietat d’estils, la qual cosa ha influït en el seu treball de conservador artístic i en les seves exposicions i instal·lacions per tota Europa. Ha dirigit 12 llargmetratges i més de 50 curtmetratges i documentals, obres regularment nominades als Festivals Internacionals. La seva ambició és reinventar el cinema. També ha publicat llibres, escrit llibrets per òperes i col·laborat amb exitosos compositors musicals.

Sessions

Data Hora Espai Idioma entrades
03-02-2011 19:00 Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa
English **

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]