DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

REACHING THE RED CARPET (MASTER CLASS)


2012

Quins són els requisits que permetran a un documental accedir als principals festivals o mercats? DocsBarcelona permet descobrir-ho en una sessió on hem convidat a:

Quim Casas, membre del comitè de selecció del Festival de San Sebastián
Yorinde Segal, Coordinadora del Fòrum d’IDFA
José Rodriguez, Program Associate del Tribeca Film Institute
Charlie Phillips, director del mercat de Sheffield Doc/Fest
Amir Labaki, director d’É Tudo Verdade

Amb la col·laboració de Catalan Films

FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN: La vocació del festival es ser l’aparador del cinema més inquiet i renovador a cada moment. Aquest 2012 se celebrarà la 60a edició.

INTERNATIONAL DOCUMENTARY FILM FESTIVAL AMSTERDAM (IDFA): Des de 1988, més de 250 documentals s’hi projecten anualment. A banda del festival, els components d’indústria d’IDFA treballen per millorar el clima internacional pels documentals creatius. 

TRIBECA FILM FESTIVAL: Des de la seva primera edició el 2002, s’hi han projectat uns 1.200 films d’uns 80 països, ha atret una audiència de més de 3,25 milions d’espectadors i ha generat una xifra estimada de 660 milions de dòlars en activitat econòmica per a la ciutat de Nova York.

SHEFFIELD DOC/FEST: Punt de trobada internacional del documental que celebra l’art i el negoci de la realització de documentals durant cinc intensos dies del mes de juny. Es tracta d’un festival de cinema, un programa de sessions per la indústria i també un mercat.

É TUDO VERDADE: És el principal esdeveniment dedicat al cinema documental de Sud Amèrica. Té lloc simultàniament a São Paulo i Rio de Janeiro, Brasil.

Sessions

Data Hora Espai Idioma entrades
02-02-2012 17:00 Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa
amb traducció simultània al català
English **

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]