DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Notícies

07/01/2011

DocsBarcelona signa un acord amb Spanair i llancen el Concurs

De l’1 al 6 de febrer torna DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona  i centre de reunió de professionals gràcies al seu mercat internacional de projectes documentals, el Pitching Forum, convertit en un dels tres primers mercats de documental més demandat del món.

DocsBarcelona, en la seva XIV edició, ha arribat a un acord amb la companyia Spanair i organitzen, dins del marc del festival, el “ShortDocs DocsBarcelona-Spanair”.

Del 7 al 22 de gener de 2011, estarà obert el termini d’inscripció i presentació de films al concurs de curts documentals “ShortDocs DocsBarcelona-Spanair” a la pàgina web: www.docsbarcelona.com/shortdocs-spanair.

No importa el format, ni la temàtica, només hi ha 2 normes: el documental ha d’estar rodat en un únic pla seqüència i ha de tenir una durada de màxim 10 minuts.

Entre els curts presentats, un comité seleccionarà els 30 millor d’entre els quals sortirà el curt guanyador per votació popular. El premi consisteix 12 viatges Spanair -anada i tornada- per a 2 persones durant tot un any.

A més a més entre els votants al web se sortejarà un vol Spanair Barcelona-Helsinki -anada i tornada- per a dues persones.

El dia 25 de gener s’obrirà el període de votació per seleccionar el “Millor curtmetratge ShortDocs DocsBarcelona-Spanair”.

L’entrega del premi Millor ShortDocs es farà el 6 de febrer, durant la cerimònia de clausura del Festival DocsBarcelona.

[ tornar ]