DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Notícies

21/05/2013

Coneix als creadors de les pel·lícules de DocsBarcelona. Venta abonaments i entrades

Coneix als creadors de les pel·lícules de DocsBarcelona

DocsBarcelona comptarà enguany amb 19 títols presentats pels seus creadors Molts d’ells vindran de fora de les nostres fronteres, com és el cas de Noise, de Dan Geva (Israel), Finnish blood, Swedish heart, de Mika Ronkainen (Finlàndia), El Alcalde, d’Emiliano Altuna (Mèxic), Bananas! i Big Boys Gone Bananas!, de Fredik Gertten (Suècia), Whore’s Glory, de Michael Glawogger (Àustria), Approved for adoption, de Jung (Bèlgica) o The Art of Killing amb les productores Signe Byrge i Anne Köhncke.

Però també comptarem entre d'altres amb els directors més destacats de Catalunya com és el cas de Bajarí, d’Eva Vila, Planeta Blanc, d’Aymar del Amo, Marquesa, d’Andreu Meixide, En un xip multicolor. La vida de Neil Harbisson, de Roger Soldevila, Isaac Martínez i Josep Parés, 138 segons, de Joan López Lloret i Forenses, de Josep Rovira.ACONSEGUEIX EL TEU ABONAMENT

6 sessions per només 30€ (20% de dte)
Compra'l a  www.atrapalo.com fins el 26 de maig


Les 50 primeres unitats tindran en exclusiva una bossa DocsBarcelona-Munich de regal i tots els que comprin un abonament tindran a les llibreries LAIE, 5% de descompte en llibres i 10% en objectes de regal i restauració.

Els abonaments de les sessions s’hauran de bescanviar anticipadament o el mateix dia de la projecció per entrades a les taquilles dels diferents espais. L’abonament no serveixen per a les projeccions de la Filmoteca de Catalunya i tampoc per la sessió d'Inauguració.

A partir del 28 de maig el podreu comprar al punt d'informació que el DocsBarcelona tindrà al CCCB.Compra l'entrada per la teva pel·lícula preferida!

Si vols assegurar-te el teu seient, no esperis més i compra-la ja:

Aribau Club: a taquilla i venta anticipada online: www.ticketmaster.es
Cinemes Renoir Floridablanca: a taquilla i venta anticipada online a www.pillalas.com
CCCB: a taquilla a partir del 28 de maig i venta anticipada online www.atrapalo.es
La Pedrera: a taquilla  i venta anticipada online www.lapedrera.com
Filmoteca de Catalunya: a taquilla el mateix dia de la projecció.

 

Consulta tota la programació: www.docsbarcelona.com
Més info: info@docsbarcelona.com

 


     

[ tornar ]