DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Notícies

13/06/2013

Valoració de la 16ª edició de DocsBarcelona

6.355 espectadors han assistit a les projeccions d’enguany, una xifra que suposa un increment respecte la darrera edició del certamen de prop del 40%. Els títols més vistos, al marge de les pel·lícules d’inauguració i cloenda i les sessions per nens i adolescents, han estat Bajarí, Whore’s Glory, The act of killing, Google i el Cervell mundial i Con mi corazón en Yambo.

Durant cinc intensos dies, Barcelona ha acollit més de 450 professionals del documental de 34 països. 25 projectes prèviament seleccionats s’han presentat davant d’un panell amb 30 potencials finançadors (Financing Pitching Panel). Entre els assistents a les activitats d’Indústria de DocsBarcelona, ha despertat un gran interès la jornada InterDocsBarcelona, dedicada al documental interactiu i en la qual s’han inscrit
més de 100 persones.

A banda dels premis del Festival, al Pitching Forum enguany també hi ha hagut premis:

EAST DOC PLATFORM SPECIAL COLLABORATION: ART KILLERS, d’Àlam Raja, seleccionat per East European Forum a Praga (marc de 2014).
IBERMEDIA DOCSDF AWARD: NO ES VIGILIA, d’Hermes Paralluelo. Seleccionat per fer Pitching a DOCSDF – Mèxico (octubre de 2013).
2n DOCSDF AWARD: I KNOW WHERE IS THE MONEY, MUM, d'Arturo Cisneros. Seleccionat per fer Pitching a DOCSDF - Mèxico (octubre 2013).
WAW MARKETING AWARD (marketing and consultancy): THE CHALLENGE, de Paula Rodriguez, Clara López Rubia i Juan Pancorbo.

[ tornar ]