DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Notícies

05/12/2014

Neix DocsBarcelona Documentary School

Neix DocsBarcelona Documentary School

 

DocsBarcelona crea DocsBarcelona Documentary School per enfortir la formació documental internacional. Per dur a terme aquest projecte s’ha aliat amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat de Blanquerna.

El conveni ha estat signat pel Dr. Josep M. Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, i Joan González, director de DocsBarcelona.

Conjuntament oferiran un extens programa de formació universitària en l’àmbit del documental. Aquest programa, que té previst iniciar la seva activitat el curs 2014-15, tindrà com a pilars bàsics un Màster Internacional en Direcció i Producció Executiva de Documentals, un Postgrau en Documental Interactiu i una Summer School of Documentary, entre altres ofertes formatives.

DocsBarcelona Documentary School té com a objectiu convertir-se en un referent a mig termini en el camp de la formació documental internacional.

DocsBarcelona compta amb més de 18 anys d’experiència en el camp de la formació a Catalunya, Europa i Amèrica Llatina. Dissenyant, coordinant i impartint cursos en universitats, escoles, trobades professionals, festivals i televisions.

 

Dr. Josep M. Carbonell i Joan Gonzàlez
en el moment de la signatura 

 

Segueix DocsBarcelona a: 

        

Més informació:
info@docsbarcelona.com
www.docsbarcelona.com

[ tornar ]