DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Seccions

Kids &Teens

Docs 4 Teens

Les seccions del públic adolescent. Una nova manera de viatjar i descobrir realitats properes i d’arreu del planeta, a partir d’un gènere, el documental, que sovint els és llunyà.

Cada any estudiants de diferents instituts de Barcelona i rodalies omplen les sales en horari matinal en una experiència entretinguda, educativa i participativa, on els estudiants tenen, a més, l’oportunitat de conèixer i debatre amb experts i els propis directors.

Abans d'aquestes sessions es presentaran els Minuts Lumière de Cinema en curs.
Cinema en curs és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts. De la mà de professionals del cinema i dins l'horari lectiu els alumnes s'apropen al cinema a partir de diverses pràctiques i del visionat de films de totes les èpoques i de cultures diverses.  Els alumnes parteixen d'unes condicions molt precises: el pla durarà 60 segons, durant la filmació no es pot moure la càmera ni modificar cap paràmetre, i disposen d'una única presa.

Programador: Fabrizio Caivano, sociòleg i periodista.

*Aquestes sessions són exclusives per a centres educatius. Si la teva escola vol participar en aquesta activitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a: escoles@docsbarcelona.com / Tel. 93 452 46 18.

China Blue [+]Més informació

Micha X. Peled

Un tendre i colpidor retrat sobre el dia a dia d´unes joves treballadores d´una fàbrica tèxtil a la Xina, el seus somnis i la seva amistat.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]

En un xip multicolor. La vida de Neil Harbisson [+]Més informació

Roger Soldevila, Isaac Martínez, Josep Parés

Narra la peculiar història de Neil Harbisson, el primer cyborg del món, un noi que pateix d´acromatisme (només hi veu en blanc i negre) fins que l´implanten un xip-Eyeborg al cervell que li permet traduir els colors a sons.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]

Pura vida [+]Més informació

Pablo Iraburu, Migueltxo Molina

La reconstrucció del salvament d´un alpinista a l´Himàlaia, protagonitzada per 8 persones procedents de tot el món, que van arriscar la seva vida per salvar la d´un amic.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]