DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Seccions

Docs&Teens

Les sessions per el públic adolescent. Una nova manera de viatjar i descobrir realitats properes i d’arreu.

*Aquestes sessions són exclusives per a centres educatius. Si la teva escola vol participar en aquesta activitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a: escoles@docsbarcelona.com / Tel. 93 452 46 18.

Approved for Adoption [+]Més informació

Director: Jung & Laurent Boileau

Un nen coreà de quatre anys, és adoptat per una família belga. S’ha d’adaptar a uns nous pares i germans, mentre accepta la seva condició d’adoptat en un país on tothom és físicament molt diferent a ell.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]

Casas para todos [+]Més informació

Director: Gereon Wetzel

Un guàrdia que vigila 30.000 pisos buits, ovelles que es passegen entre urbanitzacions a mig construir, una autoescola que estalvia combustible conduint pels carrers abandonats d\\\'una ciutat fantasma. Un univers paral•lel ple d\\\'absurditat creat per la bombolla immobiliària.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]

Entre el cel i la terra [+]Més informació

Director: Tono Folguera, David Fdez de Castro, Roman Parrado

L’any 1976, les màquines excavadores començaven a posar els fonaments del que havia de ser el complex turístic més gran de la Península Ibèrica. Un grup de joves va prendre la iniciativa per paralitzar unes obres que ja estaven en marxa. Així començà la lluita que ha permès l’existència avui del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]

Town of runners [+]Més informació

Director: Jerry Rothwell

A Bekoji, una petita comunitat rural d\\\'Etiòpia, córrer és una forma de vida. Als Jocs Olímpics de Pequín, els atletes d\\\'aquesta comunitat van guanyar les quatre medalles d\\\'or de les curses de llarga distància. Els joves nascuts a Bekoji veuen més a prop el somni de viure una vida millor.

(*) Entrades només a taquilla

(**) Entrada gratuïta

[ tornar ]