DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Seccions

DocsBarcelona Festival Internacional de Documentals, l’espai a Barcelona de projeccions, entreteniment, debats i xerrades amb creadors de recents, bons i variats documentals, celebrarà la propera edició de l’1 al 6 de febrer de 2011.

Una edició molt especial en la que DocsBarcelona creix:


- amb dues noves seccions: Finisterrae, una finestra dedicada a documentals que aposten per nous llenguatges i esquemes fílmics dins del gènere documental i DocsAffairs, una secció per als documentals centrats en temes d’actualitat, hereus del reportatge però amb la voluntat de mostrar una mirada particular.


- i crea els PREMIS DocsBarcelona, esdevenint un festival competitiu.

Aquestes novetats presentades s’ajunten a l’essència del DocsBarcelona que amb un total d’11 seccions, totes a càrrec de programadors convidats, garanteixen un interessant ventall de títols internacionals, diàleg amb els creadors en els col•loquis de les projeccions i classes magistrals que permeten analitzar la situació del gènere documental.

Una experiència que mai deixa a ningú indiferent! Torna a compartir un any més amb nosaltres cine documental durant cinc dies de projeccions!