DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Indústria

 

DocsBarcelona Pitching Forum és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un punt de trobada per a professionals de tot el món. L'espai idoni per a donar a conèixer el teu projecte documental a potencials finançadors i distribuïdors.
DocsBarcelona Pitching Forum és una inversió profitosa per als productors, el 57% dels projectes presentats al Pitching Forum estan finalitzats i un 16% més es troben en producció.
DocsBarcelona va néixer el 1996 de la mà de EDN, actual co-organizador de l'esdeveniment.
Cada any, DocsBarcelona congrega més de 300 professionals de més de 30 països i s'ha convertit en el 3er fòrum de finançament de projectes més sol·licitat del món.

DocsBarcelona és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un punt de trobada per a professionals de tot el món. L'espai idoni per a donar a conèixer el teu projecte documental a potencials finançadors i distribuïdors.


DocsBarcelona és una inversió profitosa per als productors, el 57% dels projectes presentats al Pitching Forum estan finalitzats i un 16% més es troben en producció. Cada any, DocsBarcelona congrega més de 500 professionals de més de 30 països.


DocsBarcelona va néixer el 1996 de la mà de EDN, actual co-organizador de l'esdeveniment.