DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Què és?

DocsBarcelona Pitching Forum és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un punt de trobada per a professionals de tot el món. L'espai idoni per a donar a conèixer el teu projecte documental a potencials finançadors i distribuïdors.

DocsBarcelona Pitching Forum és una inversió profitosa per als productors, el 58% dels projectes presentats al Pitching Forum estan finalitzats i un 14% més es troben en producció.

DocsBarcelona va néixer el 1996 de la mà de EDN, actual co-organizador de l'esdeveniment.

Cada any, DocsBarcelona congrega més de 300 professionals de més de 30 països i s'ha convertit en el 3er fòrum de finançament de projectes més sol·licitat del món.

 

CLICA AQUÍ PER VEURE UN RESUM FOTOGRÀFIC DE DOCSBARCELONA 2012!Com funciona:

- Vint-i-cinc projectes prèviament seleccionats per un comitè de professionals es presentaran davant del Financing Pitching Panel i del públic que s'inscrigui com a observador.

- Per la tarda tindran lloc les reunions individuals de 20 minuts entre pitchers i els membres del Financing Pitching Panel per aprofundir en les negociacions de compra.

- Com a preparació per al Pitching Forum tindrà lloc el Taller de Pitching. Durant les dues jornades prèvies al Pitching Forum, els pitchers podran treballar intensivament en millorar l'exposició dels seus projectes gràcies als tutors internacionals que hi participen.


Necessites més informació? Consulta la nostra secció Preguntes Freqüents