DOCSBARCELONA - International Documentary Film Festival

Seccions

Públic DocsBarcelonaDocsBarcelona Festival Internacional de Documentals, que obrirà les portes de la seva tercera edició del 28 de gener a l’1 de febrer, torna amb ganes d’oferir, una vegada més, cinema documental atractiu i de qualitat.

El festival de documentals de Barcelona és una cita ineludible per als amants dels documentals però també per al públic que vol gaudir amb les més variades històries reals. Durant quatre dies, es projectarà una extensa mostra de títols que seran presentats pels seus propis realitzadors. En edicions anteriors, directors internacionals de la talla de Bob Conolly, Alain Cavalier, Krzysztof Kopczynski, Jean-Louis Comolli i professionals de casa nostra com Carles Bosch o Joan Soler van atendre les preguntes dels assistents. DocsBarcelona, apropant públic i creadors, segueix fidel a la seva voluntat de ser un punt de trobada, exhibició i debat clau en l’escenari audiovisual actual.

Dins de la variada programació trobarem la nova secció d’aquest any: Doc Doc Doc!, espai destinat a les òperes primes de joves realitzadors, que se suma a l’oferta de Panorama, Le Dernier Repas, Historia, 12-16, Catalan Day i Xtra. Seccions, totes elles, programades per professionals del gènere, dirigides a una audiència heterogènia i que ofereixen un ampli ventall de possibilitats que reflexa l’estat i la trajectòria del gènere documental.